Dobrodošli, Gost - - Registracija

Korpa

red. br. part no. naziv artikla jm količina Cena rabat porez iznos
Nema proizvoda u korpa

Za promenu količine pojedinog artikla u korpi promenite broj u okviru "količina" i zatim kliknite na "ponovo izračunaj".
Ukoliko želite izbaciti pojedini artikl iz korpe u okvir "količina" unesite 0 i zatim kliknite na "ponovo izračunaj".

Vrednost: din
Rabat: din
Iznos: din
Dodatni rabat: din
Troškovi dostave: din
Poreska osnovica: din
Porez: din
Vrednost računa:: din

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Popust za kupovinu putem web shopa odobravamo samo za posebno označene artikle i plaćanje virmanom ili opštom uplatnicom. Naručenu robu možete plaćati virmanom i opštom uplatnicom ili prema posebnim uslovima (iz ugovora o saradnji).

Načini isporuke:

Stylos doo svim svojim kupcima koju naručuju robu preko web shop-a, u promotivnom periodu od 22.12.2011. do 31.01.2012. nudi specijalne uslove dostave.

Za svaku kupovinu, ukoliko je vrednost veća od 5000,00 dinara bez PDV-a, Stylos doo vrši besplatnu dostavu robe na adresu kupca. Dostava se vrši ili sopstvenim vozilima ili korišćenjem usluga Post Express-a.

Ukoliko je vrednost kupovine bez PDV-a od 1000,00 do 4999,99 dinara, trošak dostave robe iznosi 295,00 dinara i ide na teret kupca tj. vrednost kupovine se uvećava za iznos troška dostave.

Minimalna vrednost porudžbine je 1000 dinara bez PDV-a.

Rok za dostavu robe od momenta kada je uplata evidentirana na naš račun, za isporuke na teritoriji grada Beograda (u precniku do 30 km) i teritoriji Novog Sada je 24h.

Za isporuke na teritoriji Srbije, rok dostave od momenta kada je uplata evidentirana na naš račun, je od 2 do 5 radnih dana.

Isporuka se vrši samo radnim danima.

Način dostave Post Expressom podrazumeva da Vam pošiljka bude isporučena na datu adresu u datim rokovima, kroz dva pokušaja dostave. U slučaju neuspelog i drugog pokušaja uručenja pošiljke, pošiljku možete preuzeti u ponuđenoj pošti u roku od 5 radnih dana. Ukoliko u roku od 5 radnih dana dostava nije uspešno završena, jer kupca nije bilo na adresi u momentu pokušaja dostave, ili nije preuzeo pošiljku u ponuđenoj pošti, smatra se da je kupac odustao od kupovine. Novac se vraća u roku od 7 dana od momenta povrata robe u magacine Stylosa doo .

Ostali uslovi dostave:

Proizvodi će biti upakovani na način koji će sprečiti oštećenja u procesu dostave. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah reklamira dostavnom radniku, odnosno odbije da preuzme pošliljku.

Plaćanje
Stylos doo
Futoški put 67
210000
Žiro račun: 355-1013642-55
Tel. 021-4891-600
Fax. 021-4891-606

Molimo da kod plaćanja obvezno naznačite poziv na broj W- i broj porudžbine npr. W-2011-5.

Stylos doo obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informišemo kupce o načinu njihova korištenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni preduzeća Stylos doo i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za potpune informacije o uslovima kupovine pogledajte sledeću stranicu

Izrada web trgovine dimedia.hr