Dobrodošli, Gost - - Registracija

USLOVI KUPOVINE

Načini isporuke
Stylos doo svim svojim kupcima koju narucuju robu preko web shop-a, u promotivnom periodu od 22.12.2011 do 31.01.2012 nudi specijalne uslove dostave.
Za svaku kupovinu, ukoliko je vrednost veca od 5000,00 dinara bez PDV-a, Stylos doo vrsi besplatnu dostavu robe na adresu kupca. Dostava se vrsi ili sopstvenim vozilima ili koriscenjem usluga post express-a.
Ukoliko je vrednost kupovine bez PDV-a od 1000,00-4999,99 dinara, trosak dostave robe iznosi 295,00 dinara i ide na teret kupca tj vrednost kupovine se uvecava za iznos troska dostave.
Minimalna vrednost porudzbine je 1000 dinara bez PDV-a.
Rok za dostavu robe od momenta kada je uplata evidentirana na nas racun, za isporuke na teritoriji grada Beograda( u precniku do 30 KM) i Novog Sada je 24-72h.
Za isporuke na teritoriji Srbije, rok dostave od momenta kada je uplata evidentirana na nas racun, je od 2-5 radnih dana.
Isporuka se vrsi samo radnim danima.
Nacin dostave post expressom podrazumeva da Vam posiljka bude isporucena na datu adresu u datim rokovima, kroz dva pokusaja dostave. U slucaju neuspelog i drugog pokusaja urucenja posiljke, posiljku mozete preuzeti u ponudjenoj posti u roku od 5 radnih dana. Ukoliko u roku od 5 radnih dana dostava nije uspesno zavrsena, jer kupca nije bilo na adresi u momentu pokusaja dostave, ili nije preuzeo posiljku u ponudjenoj posti, smatra se da je kupac odustao od kupovine. Novac se vraca u roku od 7 dana od momenta povrata robe u magacine Stylosa doo .
Ostali uslovi dostave:
Proizvodi ce biti upakovani na nacin koji ce spreciti ostecenja u procesu dostave. Kupac je duzan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna ostecenja i odmah reklamira dostavnom radniku, odnosno odbije da preuzme posliljku.
Izrada web trgovine dimedia.hr