Dobrodošli, Gost - - Registracija

O nama

Kompanija Stylos doo Novi Sad osnovana je 1991. godine u Novom Sadu.

Danas Stylos Group objedinjuje 12 firmi čije se poslovne aktivnosti odvijaju na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, preko partnerske firme i na teritoriji Hrvatske, a odnedavno i na teritoriji Slovenije.

Za 23 godina poslovanja, kompanije u sastavu Stylos Group izrasle su u tržišnog lidera u Srbiji i razvile se u kompanije od ključnog značaja u regionu u oblasti kancelarijskog materijala, biro i IT opreme, putnog programa, galanterije i poslovnih poklona, školskog pribora, izdavaštva, štampe i proizvodnje ambalaže.

Stylos je generalni zastupnik, ovlašćeni distributer i preferirani partner preko 50 renomiranih svetskih brendova. Izdvajamo: Samsonite, Parker, Waterman, Rotring, Cross, Office Depot, 3M,Scotch,Post-it, Tesa, Ricoh, HP, Casio, Esselte, Leitz, Dymo, Universal, Mas, Noki, Aero, Office Depot, Casio, Blasetti, Navigator, Fabriano, Aristo, Papermate, Sharpie, Tehnocompass, Victorinox, High Sierra, American Tourister, Benetton, Disney...

Sa ciljem da tržištu ponudimo paletu proizvoda dobrog kvaliteta po pristupačnim cenama, 2009. smo počeli da razvijamo dva sopstvena brenda: Biromax u oblasti kancelarijskog materijala i Jump u oblasti školskog pribora.

Stylos je poslovni partner Office Depot-a, najveće svetske kompanije iz oblasti kancelarijskog materijala i IT opreme.

Prodajna mreža obuhvata 18 veleprodajnih centara, 30 maloprodaja i 6 „Cash&Carry“ objekata. Snažna logistika, optimalan lager sa asortimanom od preko 25.000 artikala, kvalitetna distribucija i iskustvo više od 500 zaposlenih, čine nas pouzdanim i preferiranim poslovnim partnerom za više od 10.000 klijenata.

Razvijena logistička podrška, sa 15 skladišta u regionu, voznim parkom od 100 dostavnih i teretnih vozila, omogućava efikasnu i pravovremenu isporuku na sve lokacije u regiji.

U okviru sistema Stylos Group posluju 2 kompanije koje se bave uslugom štampe i proizvodnjom papirne, kartonske i savitljive ambalaže. AMB Grafika, sa tradicijom i iskustvom dužim od 100 godina, jedno je od najopremljenijih grafičkih preduzeća u Srbiji. Zahvaljući najmodernijim proizvodnim i tehnološkim mogućnostima, sopstvenom studiju za dizajn i kompjuterskoj pripremi, laboratoriji za kontrolu kvaliteta, kao i stručnom kadru, možemo odgovoriti na sve zahteve klijenata u proizvodnji ambalaže, škoskih svezaka, registratora, fascikli i visokokvalitetnoj štampi promotivnih materijala, kataloga, brošura, lifleta, časopisa, knjiga, poslovnih knjiga i obrazaca.

U okviru sistema posluju dva ssektora koja se bave izdavačkom delatnošću: Stylos Art i Građevinska knjiga. Kvalitet šest stotina naslova iz različitih oblasti književnosti, humanističkih i prirodnih nauka, kao i iz oblasti primenjenih znanja i obrazovanja, kako domaćih tako i stranih autora, određuju Stylos Art i Građevinsku knjigu kao izdavače vrlo razuđene produkcije namenjene najrazličitijim tipovima čitalaca.

Dokaz o uspešnosti kompanija koje posluju u sastavu Stylos Group jesu i brojna međunarodna i domaća priznanja. Prema zvaničnim podacima iz završnih računa za 2010. godinu, koje svake godine objavljuje ugledni časopis Ekonomist, kompanija Stylos je svrstana u 300 najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Poslovanje u skladu sa ISO standardima ( ISO 9001:2012 i ISO 14001:2004 ), savremena softverska i tehnološka rešenja, ERP Microsoft NAV, on line prodaja, personalizovane web shop aplikacije, samo su deo novog modernog koncepta unapređenja poslovnih aktivnosti.

Web adrese ostalih članica Stylos Group:
www.stylosgroup.rs
www.ambgrafika.rs
www.stylos-art.com

Izrada web trgovine dimedia.hr